Tests

 

 

 

Et produkt skal igennem flere forskellige testrunder – både før det bliver til og mens det er i vores sortiment.

Råvaretest:
Råvarer, som anvendes til F. Engels produkter, er nøje udvalgte, testede og kontrollerede. Materialerne testes løbende for bl.a. slid-, træk- og rivstyrke samt farve-, vaske- og lysægthed. Disse tests skal bestås med gode resultater, for en råvare kan anvendes til F. Engel arbejdstøj. Gennem samarbejde med førende leverandører i hele verden sørger vi for, at arbejdstøjet altid lever op til vores skarpe krav til kvalitet.

Færdigvaretest:
De færdige produkter bliver løbende testede for at garantere, at de lever op til vores skarpe krav til kvaliteten. Disse test laves sammen med et nøje udvalgt brugerpanel af håndværkere, arbejdere, teknikere og montører, som prøver og tester tøjet i den rigtige verden. Resultatet af disse test kan være små justeringer på eksempelvis lommer, som giver bedre og mere funktionelt arbejdstøj.

Store dele af FE Engel’s kollektioner er certificerede til kravene i EU-Blomsten. Som er en sikkerhed for miljøvenligt arbejdstøj. Gennem fokuseret arbejde inden for miljøområdet står FE Engel i dag som markedsledende inden for EU-Blomst certificeret arbejds- og sikkerhedstøj.

 

Par No 1 - Webbureau - Reklamebureau - In-store