Certificeringer

Certificering af sikkerhedsprodukter:
Gennem vores mangeårige aktive deltagelse inden for standardiseringsarbejdet i EU har F. Engel stor erfaring med certificering af sikkerhedsprodukter.

Alle vores sikkerhedsprodukter typegodkendes af FORCE Technology (EU-Typeafprøvningsorgan nr. DK- 0200), som vi har et tæt samarbejde med.Certificeringsproceduren omfatter gennemgang af anvendte råvarer, test af færdigvarer mod relevante standardkrav og endelig udstedelse af EU-typegodkendelser.


Miljøcertificering:

Store dele af F. Engel’s kollektioner er certificerede til kravene i EU-Blomsten. Dette sikrer det mest miljøvenlige arbejdstøj, der findes. Gennem fokuseret arbejde inden for miljøområdet står F. Engel i dag som markedsledende inden for EU-Blomst certificeret arbejds- og sikkerhedstøj. 


   DK/16/26  >> Download certifikatØKO-TEX STANDARD 100

Vores metervareleverandør leverer ØKO-TEX Standard 100 certificerede kvaliteter til FE Engel´s Stancord+, Comfort og EN 471 arbejdsbeklædning, hvilket sikrer kropsvenlig beklædning. Blandt andet anvendes der ikke formaldehyd, azofarvestoffer eller andre giftstoffer i produktionen og ingen brug af klor i blegningsprocessen. Endvidere sikrer vi, at leverandører på knapper/lynlåse ikke anvender nikkel i produktionen.


 >> Download certifikat


Læs mere om:

- EU-Blomsten
- ØKO-TEX 

 

 

Par No 1 - Webbureau - Reklamebureau - In-store